Om meg


Jobberfaring

Norse 
2022 - Min nåværende stilling
Her jobber jeg som digital designer og er med på å utvikle større digitale løsninger. I prosjektene jeg er med på jobber jeg hovedsaklig med UX, UI, illustrasjon og brukertesting.

Vy
2021 - 2022
Her jobbet jeg som digital designer og jobbet først i team "Kjøpsløp" hvor vår oppgave var å optimalisere brukernes kjøpsopplevelse på tvers av digitale plattformer. Deretter var jeg en del av sone og periodebillett-teamet som da har ansvar for alt som har med sone- og periodebilletter som selges i appen.

If Skadeforsikring
2019 - 2021
Her jobber jeg som digital designer og er ansvarlig designer for den norske webshoppen. Her jobber jeg med å forbedre og vedlikeholde kjøpsreisen for våre kunder. 

Ludens Reklame 
2017-2019
Her jobbet jeg primært som digital designer med ansvar for design av mindre kampanjesider samt tyngre informasjonsdrevne nettsider. Jeg jobbet med å designet brukergrensesnittet til byråets egne SaaS'er samt andre kunders bestillinger av digitalt design. Jeg jobbet også med omprofilering av større kunder hvor jeg hadde ansvar for designmaler for alt av trykksaker. 


Porsgrund Porselænsfabrik
2017-2017
Her jobbet jeg som grafisk designer. Identitetsarbeid, packaging og design for porselen var noen av hovedoppgavene. 

Provinsen
2016-2017
Provinsen er et designbyrå i Fredrikstad hvor jeg hadde praksisplass som grafisk designer.  

Her jobbet jeg med branding og forskjellige trykksaker. 


Hva gjør meg glad

Farger, teater, yoga og meditasjon, illustrasjon, kunst, fotografi, film, litteratur, skriving, kaffe, arkitektur, ballett, musikk, musikaler, folk, latter, skogen, gå tur, pianospilling, matlaging, syngingUtdannelse

2011-2015: Westerdals Oslo Act, graphic design
2010-2011: Noroff, multimediadesign
2009-2010: UIA, musikk grunnfag
Kontakt

katrinehesselberg@hotmail.com


Back to Top